Medicinhjulet

 

IMG_0364Vårt program inkluderar fem kurstillfällen med en Masterkurs.

Vi följer de fyra väderstrecken som tar oss upp till en högre nivå energimässigt och som hjälper oss att se på oss själva med nya ögon och nytt perspektiv. Under kursens gång får du hjälp med att möta dina personliga kraftdjur som kommer att hjälpa dig i ditt personliga växande.

Under utbildningens gång kommer du att uppleva djup och transformerande healing. Du kommer i kontakt med din innersta kärna och kan identifiera skadade delar av ditt liv som påverkat dig.  Med hjälp av gamla schamanska helande processer tar du dig genom det och vidare som en helare och renare människa.

I kursen ingår Munay-Ki initieringarna som gör dig till en “Jordens väktare” och får dig i kontakt med den ljusvarelse du är. Allt detta med hjälp av gammal kunskap inom olika helande schamaniska traditioner, både i nordisk som syd- och nordamerikansk anda.

För diplomering:

Intyg ges när man gått hela Medicinhjulets 5 steg.

För diplomering krävs att du även gått Munay-Ki utbildningen. Den ger också möjlighet att vara lärling på våra kurser då detta är ett krav.

Syd-kursen

I Syd närmar vi oss vår inre kärna och våra oläkta sår.

Vi kastar ut något gammalt som har gjort sitt, för att ge plats. Allt för att något nytt ska kunna komma in i vårt liv. För att det ska vara möjligt blir utmaningen att gå till botten med våra problem och sedan “släppa taget”. Vi kan läka våra sår genom att vända våra erfarenheter till något vackert. Det är här vi lär oss att vara författare i vårt eget liv och skapa en ny och starkare version av oss själva.

Väst-kursen

I väst stiftar du fred med dig själv. På den vägen möter du Moder Jord med sin oändliga kärlek och din uppgift är att lära dig att ta emot den. Du möter livet och döden och skapar en balanserad relation till det. I det undermedvetna finner du det som är dolt för dig, dina skuggor och rädslor som stoppar dig från att leva fullt ut. Genom att medvetet befria och lösgöra oss från karmiska band och arv från generationer tillbaka kan vi börja skriva vår egen historia ur skönhet, fredliga tankar och förlåtelse.

Du får lära dig olika schamanska healingmetoder för att se och bearbeta dessa energier som finns lagrade i vårt energifält.

Nord-kursen

En resa in i din själ.
Det är dags för dig att ge dig iväg på äventyr och utmaningar. Med vishetens kunskap och stiger du in i helig och sakral tid. Längs din själs resa kommer du att hitta delar av dig själv som du gömt och glömt. Moder Jord håller dem ömt i väntan på att vi är redo att se oss själva och också klarar av att tackla de trauman som en gång orsakat dem med vishet och magi. När du är redo gör du dig slutligen av med dina självpåtagna roller och förväntningar.

Att få tillbaka själsdelar helar dig direkt då det är en kraft och en förmåga att befria sig från sitt förflutna. Det är nu dags att ge dig iväg på en okänd resa för att hitta passionen till livet.

Öst-kursen

Nu har vi gått igenom Syd, Väst och Nord och skalat av oss våra roller, läkt våra sår.

I öst är det dags att släppa taget om din gamla version av dig själv. Först då möter du upp ditt nya jag, den nya och ljusare versionen av den du är ämnad att vara. Du befriar dig själv och andra och börjar leva ditt liv fullt ut, i skönhet och förlåtelse.

Masterkursen

Här går vi djupare in i den schamanska traditionen. Vi binder ihop det vi lärt oss med hjälp av våra personliga kunskaper och erfarenheter, gamla övningar varvas med nya övningar som fördjupar våra insikter och kunskaper.

Vi kliver in i vår profession som schaman och ljusarbetare. Vi lär oss att samarbeta med de andra världarna genom att vidga vårt medvetande och  öppnar oss för en helare värld, en värld i skönhet.